Székhelyszolgáltatás INGYEN – székhelyszolgáltatás 0 Ft-ért…

A székhelyszolgáltatást végzők piacán, immáron kettő szolgáltatónál is elérhető az INGYEN székhelyszolgáltatás lehetősége. Mit is takar az ingyen székhelyszolgáltatás?

A mai naptól elérhető a Gross Irodaház Kft. honlapján keresztül is, az ingyen székhelyszolgáltatás. Mit is jelent ez?

Annyit, hogy a szerződéskötéskor, a székhelynyilatkozat kiállításakor egyetlen forintot sem kell fizetnie, és később sem az első félévnyi székhelyszolgáltatásért. Mindezért kevesebbet sem kap az ügyfél, ugyanazt, a szolgáltatást megkapja, mint bárhol máshol, ahol fizetne ugyanezért. Tehát ez a fajta székhelyszolgáltatás sem “butább”, mint társai. Mik a hátrányai? Ilyenek nem nagyon vannak, a szerződés nem hűségnyilatkozatos, azaz bármikor elviheti a cégét más székhelyre, ha  nem hosszabbít szerződést, akkor az automatikusan megszűnik. Hosszabbításkor tehát fizetnie kell, tehát csak az első félév ingyenes csak.

Mit kap ha valaki 0 forintért vesz magának székhelyszolgáltatást, székhelyszolgálatot?

– ingyen cégtáblára kihelyezést

– ingyen levélátvételt

– ingyen szkennelést

– ingyen elektronikus továbbítást

– ingyen postai továbbítást

– probléma esetén telefonos értesítés

– tárgyalóhasználat

– KOKCERD-kérdőívben segítségnyújtást

tehát tényleg minden megkap, ugyanúgy, mintha fizetne érte.

Az ingyen székhelyszolgáltatás Budapesten kettő kerületben vehető igénybe.

És miért éri meg a szolgáltatónak? Mert magához csalogatja az ügyfelek, bízik a saját szolgáltatásában, és ha bízik miért ne adná az első félévet ingyen. Próbálja ki az ügyfél a szolgáltatást, ne rendeljen már vakon! Az ilyen szolgáltatás kínáló két cég nem fél a megmérettetéstől ! Sokan félnek ettől, ezért már a szolgáltatás nyújtása előtt igyekeznek beszedni Öntől egy halom pénzt. Minek fizetne a székhelyszolgáltatásért ha az INGYEN van?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük