Logosz és Céghmester – pertuban a nagy adótartozókkal…

Ismét kijött 2014. január 28-án a NAV 100 millió forint feletti adótartozóinak listája.A listából kigyűjtésre kerültek a székhelyszolgáltatás intézményét kínáló székhelyszolgáltatókhoz bejegyzett cégek.

A székhelyszolgáltatást végző cégeket rendezték aszerint, hogy mennyinél mennyi a 100 millió feletti adótartozók száma. Több székhelyet kínáló cég azzal hirdeti magát, hogy Ő tisztán csinál mindent, patyolat tisztán, a számok mást mutatnak. Érdekes módon, ahol a jogtisztaságot emelik ki legerősebben, ott a legnagyobb a büntető eljárással és hatalmas adótartozással érintett cégek száma.

Kik 2014 a legtöbb 100 millió feletti adótartozót befogadó székhelyszolgáltatásra szakosodott cégek Magyarországon?

Kérem itt a fekete lista:

1. Céghmester

2. Logosz Studio (kb. 15 cég alatt neve alatt szolgáltat)

3-4. Cégszolgálat Kft.

3-4. Cégjegyző Kft.

5. szekhelyszolgaltatas.net Kft.

A megkötött szerződések darabszámához is viszonyítva messze a legtisztább, a transzparenciában legelső szolgáltató a Gross Irodaház Kft. Mert lehet tisztán csinálni ezt az iparágat, lehet vizsgálni a szerződéskötés előtt az ügyfeleket. Aki mást mond: az 1. vagy nem ért ahhoz amit csinál, vagy 2. vagy valótlant állít. Ki lehet szűrni, ha valakivel szerződök, hogy a zavarosban halászik-e vagy sem. Ki lehet szűrni székhelyszolgáltatás szerződés megkötése előtt, hogy az illető stróman és kíséri valaki, és aláírattatják csak vele a papírokat… ehhez nem kell akadémikusnak lenni… az iratokat ilyenkor ellenjegyző ügyvédről ne is beszéljünk…

A székhelyszolgáltatókra vonatkozó NAV adóslista elemzés és cikk megtekinthető itt. vagy a szekhelyszolgaltatas24.hu weboldalán is, ahol szintén van írás a témáról.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.