Székhelyszolgáltatás akció 1.290 Ft /hó + ingyen cégalapítás…

Székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat Budapesten már 1.290 Ft / hó-tól, ingyen cégalapítással!

A székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat piacon, – mint bárhol másutt – folyamatos mozgásban vannak a szereplők. Jönnek-mennek, a szolgáltatások egyre színvonalasabbak lesznek, egyre több és újabb székhelyszolgáltatás elem jelenik meg. A levelek szkennelése már szinte mindenhol benne van az alapcsomagban. A piaci lassan egyre jobban kikristályosodik, sok cég vesz igénybe székhelyszolgáltatást, azonban ezek egyre kevesebb szolgáltatónál összpontosulnak. Egyre több akció jelenik meg, egy ilyenről szeretnénk beszámolni:

Kettő hete indult akció a topcegalapitas.hu-nál, aminek keretében székhelyszolgáltatását már meg tudja rendelni akár havi 1.290 Ft/hó-tól, persze ha három évet kifizet egy összegben. Aki most keres székhelyszolgáltatás ennél jobb lehetőséggel nem is találkozhat, érdemes kihasználni az akciót, ki tudja, hogy meddig fog tartani!

Ez még nem minden, hisz a régi kapcsolt lehetőség most is fent áll, azaz ha székhelyszolgáltatást vesz igénybe, akkor cégalapításának ügyvédi munkadíját az oldal üzemeltetői átvállalják. A székhelyszolgáltatásukat Budapesten Budán és Pesten is nyújtják, vidéken pedig iparűzési adó-mentes helyen is biztosítanak székhelyet az érdeklődőknek. Irodáik mérete átlagban 100 m2 körül van, ami a legmagasabb a piacon, a cégalapítás területén szerzett tapasztalatuk pedig utánozhatatlan.

A cég 50 millió forintos felelősségbiztosítással is rendelkezik, tehát nyugodtan alhat, székhelye biztonságban van!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük