Megjelent a székhelyszolgáltatók új NAV-renomé listája…

Megjelent a székhelyszolgáltatók új NAV-renomé listája…

A topcegalapitas.hu/szekhelyszolgaltatas/ weboldalon megjelent a székhelyszolgáltatókra lebontott nagy NAV-os adóslista, azaz a székhelyszolgáltatást végző nagy cégekre lebontott 180 napot meghaladó legalább 100 millió adóforinttal tartozó cégek száma.

A székhelyszolgáltatást végző cégek közül a a legnagyobb adósnövekedést a Logosz könyvelheti el, náluk 48-ról 70-re növekedett néhány hónap alatt a 100 millió feletti adóval tartozó cégek száma, a második növekedés a Céghmesteré, ők egyébként az abszolút listát vezetik, de a székhelyszolgáltatás legnagyobb adótartozóit bújtató vezető helyet hamarosan átveszi a Logosz-cégcsoport.

A legjobb eredményeket a Gross Irodaház Kft. hozta, ahol nemhogy nem nőtt, hanem csökkent a 100 millió feletti adótartozók száma, ez a cég produkálta egyébként az elmúlt fél évben a legnagyobb növekedést a székhelyszolgáltatást végző cégek piacán. A Gross Irodaház Kft-nél a NAV utolsó statisztikája szerint összesen kettő darab 100 millió feletti adótartozó volt, a Logosznál hetven, ami 35X-ös szorzót jelent! A szerződéskötések ekkora eltérést pedig nem indokolnak, itt az üzletpolitika ami döntő.

Mindenki figyeljen arra, hogy kivel köt szerződést, a NAV-nál egyre pontosabb, precízebb belső statisztikák készülnek, minősítik a székhelyszolgáltatást nyújtó cégeket, ebben a Gross az élen jár, ami az ügyfelekre is kihat, nem beszélve arról, hogy nagy adótartozással, itt százmilliókra kell legalább gondolni, fantimizálásában aki közreműködik, annak székhelyszolgáltatást nyújtó cége meddig maradhat a piacon – itt a büntetőjogi felelősségre gondolok.

A székhelyszolgáltatókra bontott nagy adóslista grafikonja és az elemzés elérhető itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük